پرداخت آنلاین
دوشنبه , ۲۹ آبان ۱۳۹۶
آژانس مسافرتی و گردشگری سفرپردازان
خبرهای داغ
خانه / تور / تور بلغارستان -وارنا 96

تور بلغارستان -وارنا 96

مقصد

نام مدت اقامت توضيحات
تور بلغارستان -وارنا 96 ۷ شب

هتل‌ها

نام هتل خدمات هتل قیمت ۲ تخته (هر نفر) قیمت ۱ تخته (هر نفر) کودک با تخت ۶ تا ۱۲ سال (هر نفر) کودک بدون تخت ۲ تا ۶ سال (هر نفر) توضيحات رزرو
AMBASSADOR BULGARIA
4 4 4
B.B (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور)

(اتمام اعتبار تور)
BONITA
4 4 4
B.B (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور)

(اتمام اعتبار تور)
HELIOS
5 5 5 5
B.B (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور)

(اتمام اعتبار تور)
LILIA BULGARIA
5 5 5 5
B.B (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور)

(اتمام اعتبار تور)
ROYAL BULGARIA
5 5 5 5
All (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور)

(اتمام اعتبار تور)
ATLAS
6 6 6 6 6
U.All (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور)

(اتمام اعتبار تور)
MELIA GRAND HERMITAGE
6 6 6 6 6
All (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور)

(اتمام اعتبار تور)
MELIA GRAND HERMITAGE
6 6 6 6 6
All (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور) (اتمام اعتبار تور)

(اتمام اعتبار تور)

اطلاعات تور

نوع سفر هوایی
تاریخ تاریخ شروع تور : ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ تاریخ پایان تور : ۳۱ شهريور ۱۳۹۶
مدارک لازم مدارک لازم جهت اخد ویزا:
اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
یک قطعه عکس 4.5*3.5 رنگی تمام رخ زمینه سفید
کپی از تمامی صفحات شناسنامه و کپی کارت ملی
تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق
پرینت حساب بانکی به مدت حداقل ۳ ماه
در صورتیکه افرادی که قبلا ویزای ریجکتی در پاسپورت دارند کلیه مدارک مبنی بر علت ریجکت شدن ویزا جهت اخذ ویزای بلغارستان الزامی است
گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب -پروانه مطب - اساس نامه شرکت ( با ترجمه)
چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ 3،000،000 تومان به ازای هر نفر
خدمات آژانس خدمات تور:بلیط رفت و برگشت پرواز بل ایر ، 7 شب اقامت در هتل ، ترانسفر فرودگاهی، یک گشت شهری با نهار، ویزا، سیم کارت رایگان، راهنمای فارسی زبان، بیمه مسافرتی
توضيحات پروازچارتر و غیرقابل استرداد می باشد
مدت زمان لازم برای اخذ ویزا ۱۲ روز کاری می باشد
حداقل اعتبار پاسپورت 7 ماه و مسئولیت کنترل پاسپورت از بابت ممنوعیت خروج از کشور و تاریخ اعتبارپاسپورت به عهده مسافر می باشد و آژانس مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت نخواهد داشت
در صورت عدم صدور ویزا از طرف سفارتخانه شرایط ابطال قرارداد مطابق با مقررات سازمان میراث فرهنگی و گردشگری اعمال می گردد
نرخ کودک زیر ۲ سال 390/000 تومان می باشد